Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Acroyogacursus (6-weken) – VOLWASSENEN (English in link)

14 januari @ 19:30 - 18 februari @ 21:15

(For English: Acroyoga Course)

Acroyogacursus Beginners & Intermediate (6 lessen)
Ben je benieuwd naar acroyoga? Of ben je al beoefenaar? In deze cursus geven we les aan volwassenen vanaf 17 jaar, voor beginners- en intermediate niveau. Zowel Nederlandse en Engelstalige deelnemers zijn welkom. Je hoeft geen partner mee te nemen, in de lessen werken we in kleine groepjes samen.

Over de cursus
Wekelijks op dinsdagavond
19:30-21:15

De lessen volgen elkaar op in 6 aaneengesloten weken (tot de carnavalsvakantie):
14, 21 en 28 januari en 4, 11 en 18 februari

(Het is mogelijk de introductieles op dinsdag 7 januari toe te voegen aan je registratie voor deze cursus. Je kunt je ook via het losse event inschrijven voor de introductieles: Acroyoga Introductieles)

Locatie
Zuiderkwartier
Wassenaerlaan 38
5021 VS, Tilburg

Docenten
Fleur Leloup & Frauke van den Bogaard

Kosten

  • Introductieles (7 januari 2020) = €9,50LET OP! Jouw les is gratis als je iemand meeneemt.
    Gebruik de code 1EN1IS2 bij de betaling (alleen via Eventbrite) en de korting wordt direct toegepast. Geef de volledige naam van de persoon die zich door jouw enthousiasme heeft aangemeld, of gebruik de code als je een bestelling doet voor 2 personen. Voorwaarde: jij of de andere persoon heeft nog niet eerder deelgenomen aan een van onze acroyoga-activiteiten.
  • 6-weekse cursus = €105LET OP! 10% korting voor terugkomers
  • LET OP! Meedoenregeling toepasbaar*
  • 6-weekse cursus aangepast tarief** = €75LET OP! Er zijn hiervoor 5 plekken beschikbaar
  • Proeflespakket*** (3 lessen) = €29
  • Losse proefles = €15
  • Losse les = €20


Terugkomers 10% korting
Heb je eerder een volledige cursus acroyoga van ons gevolgd? Dan kun je deelnemen aan de nieuwe cursus met 10% korting. Gebruik de code REMEMBERME bij je betaling via Eventbrite en de korting wordt direct toegepast. Deze actie geldt bij deelname aan de volledige cursus bij betaling van het normale tarief.

*Aangepast tarief
Heb je een laag inkomen of is er een andere reden waardoor het lastig is om het normale tarief te betalen, dan kun je voor het aangepaste tarief kiezen. We stellen geen specifieke eisen, we vertrouwen je als je de keuze maakt voor dit tarief. We hebben je er graag bij 🙂

**Meedoenregeling
Heb je een budget van de meedoenregeling van gemeente Tilburg? Dan kun je dit budget gebruiken in combinatie met bijbetaling (je kunt hierin zelf kiezen welk bedrag je met de meedoenregeling wilt voldoen). Selecteer het Meedoenregeling-tarief bij jouw registratie. Daarna nemen we contact met je op zodat we de verwerking en betaling aan jouw wensen kunnen aanpassen.

***Proeflespakket
Dit pakket is beschikbaar voor iedereen die niet eerder aan een van onze lessen heeft deelgenomen. De drie proeflessen kunnen vrijblijvend worden gevolgd tijdens de lessen van deze cursus en ook de introductieles voorafgaand aan deze reeks kan daarvoor worden gebruikt. Bij het niet gebruik maken van een of meerdere proeflessen is restitutie van het betaalde bedrag helaas niet mogelijk.


Over Acroyoga
Acroyoga is steeds populairder geworden in de afgelopen jaren. Het brengt elementen uit de acrobatiek, yoga en Thaise massage samen. De dynamiek en speelse energie van acrobatiek en de rust van yoga worden gecombineerd. Vertrouwen, verbinding en plezier zijn belangrijke elementen. Acroyoga is geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

Meer tijd om je mede-acroyogi’s te leren kennen?
Vind je het leuk om na de les nog even te blijven? In de foyer van het Zuiderkwartier kan er nog gezellig even nagekletst worden. Voel je vrij om iets lekkers mee te nemen om na afloop samen te delen.

 

Gegevens

Begin:
14 januari @ 19:30
Einde:
18 februari @ 21:15
Evenement Categorieën:
,
Website:
https://cursusacroyogajanuari.eventbrite.nl

Organisator

MotionMomentum
Telefoon:
+31615138419
E-mail:
info@motionmomentum.nl
Website:
www.motionmomentum.nl

Locatie

Zuiderkwartier
Wassenaerlaan 38
Tilburg, 5021VS Netherlands
+ Google Maps