Fleur Leloup

Fleur Leloup

Oprichter / Docent / Performer

Fleur, ooit begonnen in de wereld van dans en toen uitgevlogen als interactief ontwerper (met een focus op samenwerking en beweging) om technologie en dans te kunnen combineren. Daarna is ze in aanraking gekomen met acroyoga, waarbij het sociale aspect van acrobatiek haar nog meer heeft gefascineerd. Ze brengt graag flow in de beweging, let op techniek om blessures te voorkomen, en neemt een hele grote glimlach mee.

Colins Ouma

Colins Ouma

Docent / Performer

Colins groeide op in Kenia, waar zijn liefde voor acro is begonnen. Colins is sinds 2006 werkzaam in alles wat los en vast zit rondom acrobatiek, circus, acroyoga, acrodans, vuurshows en chair balancing. Zowel als docent en als artiest brengt hij zijn Afrikaanse energie met zich mee en is zijn lievelingsuitspraak niet te missen: ‘Keep smiling!’. Aan vrolijkheid is bij hem niet te ontsnappen. 

Frauke van den Bogaard

Frauke van den Bogaard

Docent / Performer

Op haar zestiende kwam yoga in haar leven en tijdens haar studie voor vrijeschoollerares kwam ze in aanraking met acroyoga. Het was liefde op het eerste gevoel! Na haar studie reisde ze en bleef een tijdje in Peru wonen. Daar deed ze een opleiding Synergy (vergelijkbaar met Acroyoga) en daarna volgenden een Vinyasayoga-opleiding van Kula Collective te Guatamala en een Yinyoga bijscholing bij Yogapoint. Met al haar passies heeft ze de missie om de aarde wat hemelachtiger te maken.

Frauke heeft ook haar eigen studio: www.studiomanna.nl

Postadres

MotionMomentum
Bredaseweg 164
5038NK Tilburg
Nederland

Motionmomentum, KvK-nummer: 67734855

© MotionMomentum, 2020

T | +31 6 15138419

info@motionmomentum.nl