Inschrijven voor cursussen, lessen en workshops

Agenda

Onder ‘Lessen, Cursussen & Workshops’ vind je het submenu ‘Agenda’. Op deze pagina vind je onze activiteiten en events met de meest belangrijke informatie.

In het schema krijg je na het aanklikken van het event de informatie te zien, met een knop om de activiteiten te boeken. Je wordt dan doorgelinkt naar de betaalpagina waar je de volledige informatie en prijzen kunt vinden.

Inschrijven kan ook via onze Eversportspagina (we zijn geswitcht van Eventbrite naar Eversports). Bij Eversports maak je een account aan waarmee je makkelijk via de website of de app jouw gekozen les, workshop of reeks kunt boeken.

Prijzen

De kosten verschillen per cursus, workshop en les. Specifieke informatie over de prijzen vind je daarom in de events in de Eversports manager. Ook informatie over prijzen van introductielessen, proeflessen en proeflespakketten vind je daar.

Inschrijven via Eversports Manager

Voor ons eigen aanbod in activiteiten (lessen, cursussen en workshops) kun je je inschrijven via Eversports. Via onze profielpagina kun je onze komende activiteiten vinden. Klik op de button hierboven of ga naar:

https://www.eversports.nl/s/motionmomentum

Wil je een aanvraag doen voor bijvoorbeeld een workshop? Neem dan persoonlijk contact met ons op.

Meedoenregeling

Je kunt bij ons van de Meedoenregeling gebruik maken, van gemeente Tilburg. Via de Eventbritepagina van de workshop, les of andere activiteit kun je informatie vinden over hoe het budget toegepast kan worden.

Kun je de informatie niet vinden of heb je vragen? Neem contact met ons op, dan zoeken we het voor je uit.

Algemene informatie over de regeling vind je op:

www.t-helpt.nl

Heb je een laag inkomen en woon je in Tilburg? Misschien kom je in aanmerking voor de Meedoenregeling: een budget van €100 om te besteden aan leuke activiteiten Ook bij ons ben je welkom!

Postadres

MotionMomentum
Bredaseweg 164
5038NK Tilburg
Nederland

Motionmomentum, KvK-nummer: 67734855

© MotionMomentum, 2020

T | +31 6 15138419

info@motionmomentum.nl